divendres, 4 de març del 2011

CaixaBanc: nou sistema financer




Fa riure peró no fa gràcia, oi?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

De riure, poc, la veritat, perquè en un termini més o menys breu aquestes vinyetes poden fer-se realitat i ser el reflex de tots i cadascun dels insignificants clients bancaris o "caixaris" del món mundial. Dels inversors majúsculs no cal que ens en preocupem, que ja sabran trobar, com és natural, el seu paradís fiscal a les Illes Caiman o a Suïssa mateix, que és més a prop.

Abraçades fortes.

KTV

Unknown ha dit...

Malhauradament ja ho són de realitat KTV.
És penós veure on ens està portant l'avaricia dels qui controlen els diners.
A la vora de casa cada vegada hi ha més gent que espera que tanquin el Caprabo per anar a buscar el sopar (no sé si m'explico) i si ho penses és relativament fàcil arribar a una situació aíxí, si et quedes sense feina i no en pots trobar cap que et permeti viure de manera digna, quan s'acaba l'atur només et queden els Capabro o morir.te.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, Núria. Efectivament ja n'hi ha molts, i de temps ençà, que s'han vists abocats a sobreviure a partir del tancament del supermercat (i ja m'entens). Quan deia que les vinyetes poden fer-se realitat no hi he pensat, en ells, gran error, per part meva, naturalment. Ben cert és que el món pot fer moltes de voltes i la nostra vida pot esdevenir, sense voler-ho ni demanar-ho, plena d'escassesa a causa de la crisi econòmica mundial. Creuem els dits, per si de cas.

((((Núria))))

KTV