dissabte, 19 de desembre del 2009

CURRIDESPUNTSI, CURRIDESPUNTNO



Com deia en Campoamor:
En este mundo traidor, nada es verdad ni es mentira, todo es según el color del cristal con que se mira.


Us ho dic sincerament, a mi se me'n rebufa d'aquest debat.  No hi ha res més interessant per portar al parlament?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, reina mora!

Imagina't la imatge, sisplau: una plaça "d'homes" amb seients ocupats per toros amb un bon banyam. A l'arena, un home despullat, sagnant per l'efecte d'un estri anomenat banderilla, que un toro vestit "de lusssses" li ha clavat en tota l'espinada. El pobre home, amb un dolor immens, es va arrossegant tot deixant al seu darrere el rastre vermell de les seves mortals ferides. Cal continuar?

Una besada molt grossa!

Cativí antitaurina, of course!

Anònim ha dit...

i perque no en lloc de un home, una dona a la arena? potser es homofobia?. Clar tot depen del color del vidre amb que es mira. Eps i sense anims de ofendre, que quedi clar, pero no tots tenim el mateix vidre

afectuosament: toni

Anònim ha dit...

Quan dic "home" faig referència a l'espècie humana en general. No n'estic gaire al cas, però em sembla que en el món de la tauromàquia abunden més els toreros que les toreres, els picadors que les picadores o els apoderats que les apoderades. En qualsevol cas, salvatge és i serà la "fiesta" tant si és mascle com femella!

L'antitaurina d'abans.

Unknown ha dit...

Homenatge (o donatge?) a l'Eugènio:

El saben aquel que diu que eren dos homes que "s'encuentran" pel carrer i un li pregunta a l'altre: a tu te gustan los toros? siiii, contesta el preguntat, doncs tienes el mismo gusto que las vacas, respon l'altre.

Gracies per les vostres aportacions.

Nessun ha dit...

Jo només llençaré al aire una pregunta, per si algú vol o em pot contestar.
Quin percentatge de gent es “antitaurino” perquè defensa els animals i quin el que ho es, senzillament perquè es coneix com la “Fiesta Nacional”. No creieu que son molts, moltíssim més aquests últims?.
Si es per això, jo em declaro defensor de la “Fiesta Nacional”, ah! I puc dir que mai he anat a cap corrida i per l’edat que ja tinc, no crec pas que hi vagi en un futur.
Jo, quan els temes es polititzen, sento una mena de” farum” que fa que marxi corrents.
Que tingueu tots un bon any!
Càndid.-

Unknown ha dit...

Carai quin exit aquesta entrada, 5 comentaris, encara sortiré al Guinnes!

Ostres Càndid quan de temps sense veure't, m'ha fet gràcia (torera?) veure que "entres al trapo".

Que aquest tema s'ha polititzat és un fet més que evident, si no no estaría al parlament, ara bé també és cert que hi ha moltissima gent a qui l'esborrona el vessament de sang que suposa. A mi em sembla que era una cosa que, al menys aqui a Barcelona, s'anava morint gairebé per inanició, ja has vist quin final tant poc honorós està tenint la plaça de Les Arenas, i que amb tots aquesta moguda crec que s'ha revifat l'assistència a les currides encara que només sigui per portar la contraría.

Que som molt complicats tots plegat!

Un petó i deixa't veure més sovint home!